Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• (63/1050)*100=6 литра на 100 км извънградско при скорост 90-130км
    иначе градско 8-9 л,зависи как я карам

Comment

• Първоначално публикувано от SPEEDY-SD
      sorry !!!1.9 JTD 115кс '01
      много е
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Айдеее днес вече ми стигна 17.5 градско на газ ........ тоя кенеф почва да ме нерви и ще замине на вторични
        Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
          Айдеее днес вече ми стигна 17.5 градско на газ ........ тоя кенеф почва да ме нерви и ще замине на вторични
          Е какво се чудиш, те хората по 13-14-15 на бензин правят.

Comment

• Първоначално публикувано от hysterics Покажи съобщение
            Е какво се чудиш, те хората по 13-14-15 на бензин правят.
            Брат не се чудя ...аз давах 13 до 14 макс на газ ...........
            Но дебитимера е заминал и разхода е в небето ......... не съм от вчера във форума ,за да незнам причината! Просто споделям.Настоящия(скапан вече)дебитомер изкара около 80 000км. и от месец насам ми прави мизерии!
            Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
              Айдеее днес вече ми стигна 17.5 градско на газ ........ тоя кенеф почва да ме нерви и ще замине на вторични
              17.5 л/100 км лелееееее
              То тая кола ще те съсепи бе
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                17.5 л/100 км лелееееее
                То тая кола ще те съсепи бе
                Това е колкото 9/100 нафта.

Comment

Това е колкото 9/100 нафта.
                  10 литра е...Но поне е карам на това което е дадено от завода...Я сега сметни ако кара на бензин колко ще му излезе
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    10 литра е...Но поне е карам на това което е дадено от завода...Я сега сметни ако кара на бензин колко ще му излезе
                    "Ако" няма място тука. ....теориите не са важни, а фактите и реалния разхода в пари на 100км!Факт е че в момента не искам да се качвам в колата!
                    С проблем е, иначе разхода е около 13.5/100 градско(газ) и 9 до 10 извънградско ако се влача с 90-100 пада на 8-8.5/100!
                    Alfa156 Against All

Comment

• Усилено правя проби.
                      Еми... градско и да се влача под 10 не става... Ако я настъпвам 12-13. За два лева няма да се влача!

Гори и това си е

Comment

• ALFA GT 2.0 Selespeed ходих до Рилския манастир и обратно минах точно 250 км с 23 литра бензин коета прави около 10/100 мисля че е нормално при положение че мижавата магистрална я взех с около 180 и на правата преди Рилския я опънах но повече от 215 не можа да направи

Та незнам за разхода мисля че е нормален като се има в предвид че почти цяло лято карах AUDI S3 303 кончета quattro и там разхода извънградско при 120-130 беше 10-11 Пък Алфичката е сравнително нова 10.2006 и незнам дали да я карам да проверяват дебитомер
                        ALFA ROMEO GT 2.0 Selespeed '06

Comment

• 450км градско - 12л/100км - постоянно в задръствания...

Comment

• Първоначално публикувано от Lazik Покажи съобщение
                            ALFA GT 2.0 Selespeed ходих до Рилския манастир и обратно минах точно 250 км с 23 литра бензин коета прави около 10/100 мисля че е нормално при положение че мижавата магистрална я взех с около 180 и на правата преди Рилския я опънах но повече от 215 не можа да направи

Та незнам за разхода мисля че е нормален като се има в предвид че почти цяло лято карах AUDI S3 303 кончета quattro и там разхода извънградско при 120-130 беше 10-11 Пък Алфичката е сравнително нова 10.2006 и незнам дали да я карам да проверяват дебитомер
                            Колега, темата е за 156.

Иначе количката ти е страшна.

Comment

Колега, темата е за 156.

Иначе количката ти е страшна.
                              GT е "преоблечена" 156/147, технически са идентични, че даже и на килограми са горе долу еднакви.
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Доста време не бях засичал моята, и миналата седмица реших да напълня резервоара и да засеча какъв разход ще даде...
                                Минах 160км, от които 50 по магистрала със скорост 140-150 км/ч. останалите 110 - градско в София, като не съм качвал повече от 3000, рядко 3500 об./мин.
                                След това напълних пак и като сметнах даде 9.5л./100км.
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                                Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                                Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                                Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Working...
                                X